Inici  |  Qui som  |  Objectius  |  Notícies  |  Agenda  |  Opinió  |  Vídeos  |  Documents  |  Contacte
 
   
  11/20/2010
  Acte central d'ICV a Barcelona.Joan Herrera fa una crida als indecisos a votar ICV-EUiA perquè "serà la veu de la gent d'esquerres"
0 comentaris - Dóna la teva opinió
  Comparteix
 
Ampliar
 
 
Joan Herrera a l¡acte central de Barcelona
 
 
 
Més informació:
 
 
 
El candidat d’ICV-EUiA diu que la dreta de CiU i del PP, la patronal, les elèctriques, les farmacèutiques, i el Tribunal Constitucional “no ens faran callar”

El cap de llista ecosocialista, Joan Herrera, s’ha dirigit a tota aquella gent que encara no sap si anar a votar per assegurar-los que tan si la coalició està al Govern com a l’oposició estaran al costat de la gent que ho passa malament i que “plantarà cara” a la crisi i a la dreta i a tots els intents de retallar els drets dels treballadors i treballadores, dels pensionistes, dels joves, de les dones així com tot els intents de malmetre el medi ambient. “Perquè estem convençuts que hi ha alternativa, que hi ha solucions”, ha dit. “Volem tenir esperança perquè el futur no està escrit. El 28N el vostre vot escriu el futur”, ha afegit.

Així, davant d’una sala plena amb més de 1000 persones, Herrera s’ha dirigit als indecisos d’esquerres i als descontents que creuen que votar no val la pena per demanar-los que canalitzin el seu malestar votant ICV-EUiA perquè si no voten, el seu descontent “es convertirà en no res”. “Cada persona d’esquerres que deixa de votar ICV-EUiA, sense voler ajuda a CiU o a una esquerra que potser pactarà amb CiU”, ha alertat mentre ell s’ha compromès a “deixar-se la pell”, per trobar solucions d’esquerra per sortir de la crisi de manera justa i solidària amb els que menys tenen.

De la mateixa manera també ha tingut paraules per tota aquella gent que “esperava més del Govern d’Esquerres” i ha volgut fer autocrítica: “Nosaltres no ho fem tot bé, i segur que hem comès errors però hem transformat el país com mai s’havia fet abans”. “No som perfectes”, ha dit però “no trobaran gent més honesta, gent més coherent  i amb més voluntat de lluita que la gent d’ICV-EUiA, tant si estem al Govern com si estem a l’oposició”.

  Per això, Herrera ha fet una crida a la gent d’esquerres que vota ICV-EUiA a “aixecar la veu”, tenir paraula al Parlament i els propers 4 anys per decidir quines polítiques cal fer. “Aixecar la veu o callar. Renunciar a decidir o prendre la paraula, aquest és el dilema”, ha dit i ha posat de manifest que fer callar ICV-EUiA és el que voldria la dreta, la patronal, les elèctriques, les farmacèutiques, i el Tribunal Constitucional. “No ens faran callar”, ha dit perquè  “la gent que vota Iniciativa Verds-Esquerra Unida és la que aixecarà la veu per exigir una nova economia i una nova política”, ha assegurat.

Finalment, Herrera ha donat avui tres raons més per demanar el vot per ICV-EUia: “per aturar una dreta amb ganes de revenja”, “perquè cal una esquerra que no es resigna i no renuncia a acords amb d’altres forces d’esquerres” i “perquè hi ha mil raons per lluitar”. “Són raons que no depenen d’estar al Govern o a l’oposició”, ha dit Herrera davant de l’auditori del cinema Urgell de Barcelona, des d’on també ha afirmat que “aquestes 3 raons són el nostre compromís amb els que potser no són poderosos, però són una majoria d’esquerres. Ells són gent de poder, nosaltres som el poder de la gent”, ha dit.

Per la seva banda, el president d’ICV, Joan Saura, també ha pres la paraula per posar en valor la tasca del Govern d’Esquerres i s’ha mostrat “orgullós” de formar part “d’un Govern que ha canviat la vida de la gent: en educació, o en sanitat” i ha destacat que s’han hem fet coses que no s’havien fet mai” i ha tingut paraules de record per “tota aquella gent que va lluitar pels drets que tenim avui en dia”. “Ens sentim hereus de gent com Comorera, López Raimundo, Tomasa Cuevas, Miguel Nuñez, del Guti, Cipri, Jordi Solé Tura, Montalbán, Montserat Roig o Simón Rosado”, ha citat entre d’altres.

L’acte central de la coalició ha tingut lloc als Cinemes Urgell de Barcelona i ha comptat amb les intervencions dels caps de llista territorials, Francesc Pané, Hortènsia Grau, Joan Boada així com de la número 2 de Barcelona, Dolors Camats i del número 3, Jordi Miralles.
 
 
 
   

Dóna la teva opinió:
Participa a la nostra web deixant els teus comentaris i opinions sobre les notícies.
Si el comentari compleix les normes bàsiques de participació serà publicat en breu.
De no complir les normes no serà publicat.
9M no es fa responsable del contingut dels escrits, quedant atribuïda aquesta responsabilitat al seu autor.

  * Autor / Pseudònim
  * Assumpte
  * Comentari

Normes bàsiques de participació:
Els comentaris de la notícia han de fer referència al contingut de la mateixa.
No s’admeten insults ni faltes de respecte.
No s’admeten continguts publicitaris.

 
   
 
12/21/2015
Resultats eleccions generals a Maçanet
 
 
En Comú-Podemos: 818;   Psc-Psoe: 507 Erc: 485;   Democracia i Llibertat: 458; Ciutadans: 418;    PP:...
 
12/11/2015
En Comú Podem a Maçanet
 
 
EL CANVI NO S'ATURA ¿Quin grau d'importància dónes a aquestes eleccions generals? EL CANVI JA S'HA INICIAT a...
 
   
 
10/9/2015 - Josep Fontana
"La independència ara era un salt al buit"
Josep Fontana (Barcelona, 1931) és historiador. Però mai no ha mirat enrere, ans al contrari: ha intentat entendre el present per millorar el...
 
9/30/2015 - Oriol Junqueres
Carta abierta a Mariano Rajoy
Sr. Presidente del Gobierno del Estado Español: Ante los inequívocos resultados de las Eleccions al Parlament Català en las que las...
 
1/7/2015 - Vicens Navarro
MITOS SOBRE GRECIA Y SOBRE EUROPA
 5 de enero de 2015 El pensamiento económico dominante, que no es otro que el neoliberalismo, tiene su propio argumentario que utiliza...
 
 
 
 
Dimecres 16 Desembre 2015
Diumenge 24 de maig 2015
Dijous 23 d'abril ple extraordinari a la 1 del migdia, sala de plens
 
 
 
 
 
Video electoral CUP
 
       
 
QUI SOM
| OBJECTIUS | NOTÍCIES | AGENDA | OPINIÓ| VÍDEOS | DOCUMENTS | CONTACTE
 
 

 

Nou Maçanet. Per contactar amb nosaltres envian's un correu a: massanetdelaselva@iniciativa.cat