Inici  |  Qui som  |  Objectius  |  Notícies  |  Agenda  |  Opinió  |  Vídeos  |  Documents  |  Contacte
 
   
  12/20/2010
  PLE ORDINARI DESEMBRE 2010
0 comentaris - Dóna la teva opinió
  Comparteix
 
Ampliar
 
 
 
 
 
CIU i AM uneixen forces però acaben amb un pam de nas quan l’alcalde deixa sobre la taula la moció dels pressupostos per defecte de forma
Per altre part, AM no es pronúncia sobre el tema de la denúncia presentada a fiscalia sobre les actuacions de l’exalcalde Guinó
La sala de plens s’omple com en les grans ocasions. L’expectació és gran ja que han fet corre la veu que els dos grups majoritaris a l’oposició han presentat una moció al pressupostos “explosiva”. Es tracte de reduir dràsticament els sous dels regidors i retallar substancialment la plantilla de treballadors de l’ajuntament.

La primera sorpresa és l’entesa entre els grups AM i CIU . Sembla que la moció de censura que perseguia CIU no ha acabat de concretar-se, però si que dissenyen una estratègia conjunta d’acorralament als socialistes.

La segona sorpresa es produeix quan l’alcalde deixa sobre la taula el debat de la moció per haver apreciat qüestions de forma que requereixen un informe jurídic. La maniobra va deixar descol·locats a Trinxeria i a Guinó. El seu desconcert fou tant contundent que ni en el el seu torn de precs i preguntes van saber que dir. Havien enfocat tota l'estratègia del ple en la fresa de la moció i aquí se’ls hi va acabar els torrons.

Nou Maçanet (9M) vol expressar el seu rebuig al contingut de la moció i també a la seva intenció. Som de l'opinió que als convergents i als “d’esquerra” els ha motivat més, la rancúnia i la venjança contra el PSC per haver-los enviat a la banqueta de l’oposició, que contribuir amb una proposta que millori l’ajuntament i el servei que aquest ha de donar a la ciutadania.

Pel que fa a la reducció del sou dels polítics, estarem d’acord que cal una reducció dels mateixos, però aplicant el sentit comú i no convertint la proposta en una gresca electoral.
En quant a la retallada de  la plantilla de l’ajuntament suprimint els tècnics responsables de les àrees de cultura, ensenyament, biblioteca i esports és una proposta tant negativa que pot provocar la paràlisis d’aquests serveis a la ciutadania. Curiosament no proposen rebaixar de forma important la partida de festes que l’any passat havien augmentat un 40 % (=50.000 €).

Per altre part, Nou Maçanet va demanar al Sr. Trinxeria que es pronuncies sobre la denúncia a la fiscalia. Volíem saber la seva opinió sobre l’especulació econòmica practicada per l’exalcalde, sobre el lucre obtingut aprofitant-se dels seu càrrec que no va generar economia productiva al poble o sobre la possible corrupció urbanística.  La seva resposta va ser esperar a la decisió del fiscal. 

Acte seguit va presentar la moció conjunta amb CIU sobre els pressupostos i la idea d’una moció de censura va planar sobre la sala.
Finalment el sr. Guinó va acabar reclamant que un dia s’hauria de convocar un ple per que li demanéssim perdó pe haver-lo denunciat i 9M li va replicar amb fermesa que sempre seria denunciat per la seva activitat immoral i la manca d’ètica política.
 
 
   

Dóna la teva opinió:
Participa a la nostra web deixant els teus comentaris i opinions sobre les notícies.
Si el comentari compleix les normes bàsiques de participació serà publicat en breu.
De no complir les normes no serà publicat.
9M no es fa responsable del contingut dels escrits, quedant atribuïda aquesta responsabilitat al seu autor.

  * Autor / Pseudònim
  * Assumpte
  * Comentari

Normes bàsiques de participació:
Els comentaris de la notícia han de fer referència al contingut de la mateixa.
No s’admeten insults ni faltes de respecte.
No s’admeten continguts publicitaris.

 
   
 
12/21/2015
Resultats eleccions generals a Maçanet
 
 
En Comú-Podemos: 818;   Psc-Psoe: 507 Erc: 485;   Democracia i Llibertat: 458; Ciutadans: 418;    PP:...
 
12/11/2015
En Comú Podem a Maçanet
 
 
EL CANVI NO S'ATURA ¿Quin grau d'importància dónes a aquestes eleccions generals? EL CANVI JA S'HA INICIAT a...
 
   
 
10/9/2015 - Josep Fontana
"La independència ara era un salt al buit"
Josep Fontana (Barcelona, 1931) és historiador. Però mai no ha mirat enrere, ans al contrari: ha intentat entendre el present per millorar el...
 
9/30/2015 - Oriol Junqueres
Carta abierta a Mariano Rajoy
Sr. Presidente del Gobierno del Estado Español: Ante los inequívocos resultados de las Eleccions al Parlament Català en las que las...
 
1/7/2015 - Vicens Navarro
MITOS SOBRE GRECIA Y SOBRE EUROPA
 5 de enero de 2015 El pensamiento económico dominante, que no es otro que el neoliberalismo, tiene su propio argumentario que utiliza...
 
 
 
 
Dimecres 16 Desembre 2015
Diumenge 24 de maig 2015
Dijous 23 d'abril ple extraordinari a la 1 del migdia, sala de plens
 
 
 
 
 
Video electoral CUP
 
       
 
QUI SOM
| OBJECTIUS | NOTÍCIES | AGENDA | OPINIÓ| VÍDEOS | DOCUMENTS | CONTACTE
 
 

 

Nou Maçanet. Per contactar amb nosaltres envian's un correu a: massanetdelaselva@iniciativa.cat