Inici  |  Qui som  |  Objectius  |  Notícies  |  Agenda  |  Opinió  |  Vídeos  |  Documents  |  Contacte
 
   
  1/18/2011
  MOLTA BARRA I POCA VERGONYA
0 comentaris - Dóna la teva opinió
  Comparteix
 
Ampliar
 
 
 
 
 
CIU demana un ple extraordinari per proposar la retallada dels sous dels regidors que ells havien augmentat en un 60% . També demanen suprimir la mitja jornada del primer tinent d’alcalde que havia creat el cap convergent.

El grup de convergència torna a presentar una moció , aquest cop sense els d’AM, per demanar que la plaça de mitja jornada del primer tinent d’alcalde que es va crear per primer cop quan va entrar al govern el convergent Guinó sigui suprimida. El sou que es va assignar era de 1.500 € nets al mes per 14 pagues.

També demanen que les retribucions dels regidors per assistència als plens i altres reunions sigui de 30 € per sessió sense que en cap cas superin els 60 € al mes. Les retribucions que els convergents van aprovar quan van entrar al govern era de 300 € per sessió i un màxim de 1.300 € al mes.

Pensem que el sr. Guinó i els seus socis de partit tenen molta barra i poca vergonya quan la primera acció que fan des de l’oposició es voler anular la primera acció que ells van aprovar quan van entrar al govern el 2008 amb el PSC. En aquell moment els hi va ser prioritari i necessari augmentar un 60 % les retribucions del regidors i crear una plaça laboral a la mida del cap convergent. Ara, com estan a l’oposició ja no es necessari i argumenten amb cinisme i demagògia que en temps de crisi cal estalviar.

 Aquesta és la manera de fer política del sr. Guinó i els seus col·legues

Nou Maçanet i la majoria de la població van expressar el rebuig i la seva indignació per el 60% d’augment de les retribucions dels regidors. No era justificable i no era un moment oportú per fer-ho donada la crisi. Aquesta decisió mostrava el camí de les actituds polítiques d’aquesta gent.

Cal recordar que la retribució que percep l’oposició no la van modificar: 30 € per assistència al ple: la mateixa que es cobrava des de l’any 1999.

Pel que fa a la mitja jornada del llavors primer tinent d’alcalde Guinó també vam dir que era un fet històric. Ells ho justificaven dient que l’alcalde Soms no tenia la dedicació exclusiva i d’aquesta manera es complementaven; ara bé, a continuació criticaven que l’exalcalde Romaguera hagués treballat la jornada completa.

En resum, el que val per els convergents, no val pels altres. Se’n recorden ara fa deu anys quan Maçanet era una població de prop de 4.000 habitants en que el seu alcalde tenia cotxe oficial i xofer particular. Al poble ni hi havia biblioteca, ni teatre, ni centre cívic, ni escola d’adults, ni oficina d’atenció al ciutadà però l’edil de la vila vivia com un diputat.
 
 
   

Dóna la teva opinió:
Participa a la nostra web deixant els teus comentaris i opinions sobre les notícies.
Si el comentari compleix les normes bàsiques de participació serà publicat en breu.
De no complir les normes no serà publicat.
9M no es fa responsable del contingut dels escrits, quedant atribuïda aquesta responsabilitat al seu autor.

  * Autor / Pseudònim
  * Assumpte
  * Comentari

Normes bàsiques de participació:
Els comentaris de la notícia han de fer referència al contingut de la mateixa.
No s’admeten insults ni faltes de respecte.
No s’admeten continguts publicitaris.

 
   
 
12/21/2015
Resultats eleccions generals a Maçanet
 
 
En Comú-Podemos: 818;   Psc-Psoe: 507 Erc: 485;   Democracia i Llibertat: 458; Ciutadans: 418;    PP:...
 
12/11/2015
En Comú Podem a Maçanet
 
 
EL CANVI NO S'ATURA ¿Quin grau d'importància dónes a aquestes eleccions generals? EL CANVI JA S'HA INICIAT a...
 
   
 
10/9/2015 - Josep Fontana
"La independència ara era un salt al buit"
Josep Fontana (Barcelona, 1931) és historiador. Però mai no ha mirat enrere, ans al contrari: ha intentat entendre el present per millorar el...
 
9/30/2015 - Oriol Junqueres
Carta abierta a Mariano Rajoy
Sr. Presidente del Gobierno del Estado Español: Ante los inequívocos resultados de las Eleccions al Parlament Català en las que las...
 
1/7/2015 - Vicens Navarro
MITOS SOBRE GRECIA Y SOBRE EUROPA
 5 de enero de 2015 El pensamiento económico dominante, que no es otro que el neoliberalismo, tiene su propio argumentario que utiliza...
 
 
 
 
Dimecres 16 Desembre 2015
Diumenge 24 de maig 2015
Dijous 23 d'abril ple extraordinari a la 1 del migdia, sala de plens
 
 
 
 
 
Video electoral CUP
 
       
 
QUI SOM
| OBJECTIUS | NOTÍCIES | AGENDA | OPINIÓ| VÍDEOS | DOCUMENTS | CONTACTE
 
 

 

Nou Maçanet. Per contactar amb nosaltres envian's un correu a: massanetdelaselva@iniciativa.cat