Inici  |  Qui som  |  Objectius  |  Notícies  |  Agenda  |  Opinió  |  Vídeos  |  Documents  |  Contacte
 
   
  7/4/2012
  El govern de CIU-AM-PP de Maçanet puja prop del 50% les quotes de la llar d'infants pel curs 2012-2013.
5 comentaris - Dóna la teva opinió
  Comparteix
 
Ampliar
 
 
 
 
 
El curs que ve, el pares que vulguin o “hagin” de portar la seva canalla a la llar d’infants municipal es trobaran amb la sorpresa d’un sobre cost del 47% en relació al preu que han pagat aquest curs. Dels 112€/mes en horari de 9-12 i de 3-5, passen a 164€.
Si es horari complet, es passa de 128€ a 180€. (uns preus superiors a totes les llar d’infants dels municipis propers).
En resum, segons l’horari dels usuaris, la pujada pot representar pel curs proper de 600 a 1.000€.
Aquesta pujada del servei o retallada del mateix per part del govern municipal el justifiquen per la retallada de la subvenció per part de la Generalitat. Es a dir, que ens trobem amb un tripartit conservador que reprodueix les consignes neoliberals dels que ens manen.
Han pensat per un moment els nostres governants municipals que Maçanet de la Selva és dels municipis catalans amb una renda per càpita més baixa?. S’han aturat a reflexionar que la majoria de les famílies maçanatenques usuàries de la Llar d’infants són joves amb precarietat laboral i sous mil.leuristes?
Pot passar que davant aquests preus les famílies se les empesquin per trobar una solució sense portar la mainada a l’escola bressol.  Llavors l’Ajuntament es trobarà amb menys ingressos i per poder “quadrar” el pressupost aplicaran la tisorada, es a dir, professores al carrer.

Denunciem i critiquem la manca de sensibilitat i consciència social d’aquest tripartit conservador que tot i tenir un Ajuntament sanejat es giren d’esquena a les necessitats reals i urgents de la població maçanetenca.

Fa pocs mesos, aquest govern conservador (de lo seu)van aprovar uns pressupostos en que la partida dels sous dels regidors va augmentar, l’alcalde cobrava dos sous (Ajuntament +Diputació=60.000€ any) i ningú es va plantejar una retallada.

Fa dos mesos, aquest govern conservador va aprovar una modificació de crèdit per distribuir el romanent que havia “sobrat” de la liquidació del 2011, uns 200.000€. Va fer riure veure com no tenien cap prioritat i ampliaven partides com ara electricitat, telèfon o varis ,que amb una bona gestió si que es pot ser auster i estalviar.

Per acabar de mostrar que a Maçanet tenim un equip de govern sense objectius concrets a curt i mitjà plaç -com 9Maçanet ha criticat sovint-, recordarem que fa menys d’un mes que van fer una altre modificació de crèdit per contractar una empresa per fer el seguiment de les obres d’urbanització a can Roure.
 Si volen estalviar 10.000€ poden fer servir els serveis tècnics de l’ajuntament que estan prou qualificats per fer-ne el seguiment i destinar aquesta quantitat a la retallada de la subvenció de la Generalitat.
 Aquesta es la mena d’accions que la població espera dels seus polítics en moments de dificultats.
Tal vegada, sabedors els governants que la espectacular pujada era una mesure gens convincent ni justa, no en va fer ressó comunicativa i la sala de plens era buida.
Per altra part, si la premsa o els ciutadans llegien en el tauler d’anuncis el punt de l’ordre del dia de ben segur que no van entendre res. Aquí a Maçanet també fant servir els eufemismes.
En lloc de dir: Modificació de la quota de la llar d’infants, la traducció enrevessada es:”Aprovació provisional d’una modificació de l’ordenança fiscal núm. 6 reguladora de les taxes per utilització privativa o aprofitament especial del domini públic i prestació de serveis o de realització d’activitats administratives de competència local”
 
 
   
 
kampanilla - 7/5/2012
RESPONDRE
Be, es evident k la resposta a l´alkalde será k així donará mes feina a la gent xk no tindrán diners x pagar la Llar. Sempre es el mateig...donarli la volta a la truita
Els nostres fills tenen, o deurien de tindre dret a una Llar d´Infants, si no mes gratuita, x lo menys minimament subvencionada, x es evident k els "poders del nou mon" no kontemplen el poble, k a la fi, es la seva subsistencia.
Manka parlar de si no hi ha un objetiu, xk es molt klar. Fotre a tothom k no sigui "vip" i amb aixó em refereixo, ja no solsement a gent k no te "poder adkisitiu" si mes no a les persones k no "komulguen" en fi i a la resta, k som mes x k no ens movem lo suficient
No mes hi ha k veure el programa de festes de juliol x veure ki vota a un partit o a un altre.
Uns tenen "dret"s a posar parada i els altres no.
Em sembla molt k em rekorda la époka del frankisme
Akets "katalans" k es van unir amb les forces d´eskerra x tirar el pais endavant
Malahuradament penso k ja s´han demostrat massa, i be, k em de fer, kuan els estaments de judici son de la mateixa mena??????????????
Hi habia una kançó k es deia Paroles, paroles" i es aixó
Kina posibilitat legal tenim x rekurrir kuan son els mateixos??????????????
Aixó no es una akta de rendició, ni molt menys, es una pregunta x fer
Kom podem solucionar akest temas????????
Tots i mes
 
Anaïs - 7/7/2012
LLAR D'INFANTS=VERGONYA
L'ajuntament de Maçanet ès un ajuntament senejat. Senejat, però insensible al problema real d'algunes famílies. La Llar d'infants n'es una mostra. Hi ha famílies que per raons obvies no se´n podran servir.
LLavors ¿Com s'entén que el batlle i regidors s'hagin augmentat el sou i restin insensibles devant les necessitats reals i doloroses d'algunes famílies?
Per cert; m'agradria saber el sou del Sr. Caballero.
 
kampanilla - 7/8/2012
RESPONDRE
Kompanya Anais: El fet k tu diguis k konsideras k hi hi kelkun ajuntament k tingui les komptes sanejades ja es molt jajja.
No se si has seguit el procés des k van arribar els reincidents batlle i cia, x be, la kuestio es k van fotre fora a molta gent, pagant el "despido", x abaratar les despeses,segons van dir, x es una kosa molt kuriosa k ara hi ha mes gent treballant a l´ajuntament k avans
El fet k ciu estigui "manant" a Maçanet em fa sentir jove, em rekorda l´epoka frankista a on tot ki no komungaba amb la seva deria era "eliminat"
No mes hi ha una resposta al k tu dius: unió amb la gent k no estigui d´akort, enkara k a akest poble es molt dificil, xk "la mano negra" aki fonciona molt jajajjja. Kompres de moltes koses. Segur k kelkum dia ens trobem, enkara k no se ki ets, i entre mes gent podem intentar buskar kelkuna kosa millor. Una nihilista.com jajajja
 
Anaïs - 7/9/2012
HOLA KAMPANILLA
Jo crec que l'Ajuntament de Maçanet està senejat. L'article que precedeix aquests comentaris així ho certifica. Altra cosa és que sápiguen gestionar aquesta bonança. La Llar d'infants és una mostra -per dir'ho suau- de la seva falta de sensibilitat, i, crec sincerament que s'ho haurien de repensar.
No estic d'acord que comparis CIU amb el franquisme. Hi podem estar en desacord, però és un partit democràtic. I mira... sí, he seguit tot el procés del nou consistori, per això manifesto el meu criteri i desacord si cal. Jo només sóc una vilatana, però, compromesa amb el poble, el qual estimo fins a l'ultima pedra.

Salutacions.
 
pitu - 8/2/2012
COST DEL PACTE
A veure, com us penseu que s'ha de trobar el finançament per la compra del suport de AM ?? Els 60.000 euros que es van pagar a en Ciurana han de sortir de un lloc o altre!!!
 
 
   

Dóna la teva opinió:
Participa a la nostra web deixant els teus comentaris i opinions sobre les notícies.
Si el comentari compleix les normes bàsiques de participació serà publicat en breu.
De no complir les normes no serà publicat.
9M no es fa responsable del contingut dels escrits, quedant atribuïda aquesta responsabilitat al seu autor.

  * Autor / Pseudònim
  * Assumpte
  * Comentari

Normes bàsiques de participació:
Els comentaris de la notícia han de fer referència al contingut de la mateixa.
No s’admeten insults ni faltes de respecte.
No s’admeten continguts publicitaris.

 
   
 
12/21/2015
Resultats eleccions generals a Maçanet
 
 
En Comú-Podemos: 818;   Psc-Psoe: 507 Erc: 485;   Democracia i Llibertat: 458; Ciutadans: 418;    PP:...
 
12/11/2015
En Comú Podem a Maçanet
 
 
EL CANVI NO S'ATURA ¿Quin grau d'importància dónes a aquestes eleccions generals? EL CANVI JA S'HA INICIAT a...
 
   
 
10/9/2015 - Josep Fontana
"La independència ara era un salt al buit"
Josep Fontana (Barcelona, 1931) és historiador. Però mai no ha mirat enrere, ans al contrari: ha intentat entendre el present per millorar el...
 
9/30/2015 - Oriol Junqueres
Carta abierta a Mariano Rajoy
Sr. Presidente del Gobierno del Estado Español: Ante los inequívocos resultados de las Eleccions al Parlament Català en las que las...
 
1/7/2015 - Vicens Navarro
MITOS SOBRE GRECIA Y SOBRE EUROPA
 5 de enero de 2015 El pensamiento económico dominante, que no es otro que el neoliberalismo, tiene su propio argumentario que utiliza...
 
 
 
 
Dimecres 16 Desembre 2015
Diumenge 24 de maig 2015
Dijous 23 d'abril ple extraordinari a la 1 del migdia, sala de plens
 
 
 
 
 
Video electoral CUP
 
       
 
QUI SOM
| OBJECTIUS | NOTÍCIES | AGENDA | OPINIÓ| VÍDEOS | DOCUMENTS | CONTACTE
 
 

 

Nou Maçanet. Per contactar amb nosaltres envian's un correu a: massanetdelaselva@iniciativa.cat